Tentang Kami

pausahaan

Henan Huatai pétrokimia Equipment Co., Ltd. perenahna di No. 271 Huanghe Avenue, Xinxiang Kota.

HUATAI nahan Kelas Hiji alat keur ngagolakkeun, Kelas A2 wadah tekanan lisénsi manufaktur, instalasi alat keur ngagolakkeun Kelas II, retro fi t, lisénsi pangropéa disatujuan ku administrasi nagara pengawasan pasar sarta administrasi Républik Rahayat Cina jeung CE certi fi kationna ku Uni Éropa. HUATAI teh fi rst salah di wewengkon maot ISO 9001 Sistim kualitas internasional, ISO 14001 sistem manajemen lingkungan sarta OHSMS 18001 kaséhatan sarta kaamanan Mikrobiologi sistem manajemen certi fi kationna.

HUATAI boga modal kadaptar ti 60 juta yuan, ngawengku hiji wewengkon 55000㎡, ngawangun wewengkon 30,000㎡, total aset 117 juta yuan sarta ngabogaan leuwih ti 220 pagawé, kaasup leuwih ti 60 insinyur senior, insinyur, accountants, technicians jeung karyawan sejen kalawan judul panengah jeung senior atawa profésional kation fi quali, aranjeunna geus kalibet dina alat keur ngagolakkeun manufaktur pikeun leuwih ti 20 taun.

SAM_1314
sertipikat (6)
sertipikat (1)

HUATAI boga teknologi produksi canggih jeung alat di industri manufaktur alat keur ngagolakkeun, prosedur pamariksaan ketat tur standarisasi. Alat-alat utama nyaéta: mémbran garis processing témbok, serpentine garis processing pipe, pipe thread garis produksi otomatis, ring longitudinal kelim garis produksi las otomatis, badag plat NC rolling mesin, gantry CNC mesin pangeboran, tube plat mesin las otomatis, cross panangan welder, angkat tabel, otomatis ngarobah platform, mesin CNC mesin motong, pipe CNC bending, CNC shearing mesin, CNC mesin, mesin nguji bahan, mikroskop metallographic, X-ray bending fl aw deteksi instrumen, badag tungku perlakuan panas, MDG50 / 20 gantry bango, 10- 32 t sasak bango, mesin pangeboran nangtung, lathe horizontal, mesin panggilingan, mesin grinding, sawing  mesin, sandblasting, anti korosi, ngalukis kamar jeung saterusna leuwih ti 200 susunan. Utamana garis produksi otomatis tina threaded fl ue pipe teh fi rst salah dipaké dina industri alat keur ngagolakkeun.

HUATAI boga rupa-rupa bakat, gumantung téhnologi jeung parabot kuat kaunggulan salawasna hal kualitas produk sakumaha kahirupan perusahaan teh. Produk utama nyaéta: WNS runtuyan oil- fi alat keur ngagolakkeun gas beureum; SZS runtuyan oil- fi gas beureum alat keur ngagolakkeun; YYW runtuyan oil- fi gas beureum pamawa panas organik alat keur ngagolakkeun; Runtuyan DZL batok alat keur ngagolakkeun; SZL runtuyan pipe cai alat keur ngagolakkeun; vakum alat keur ngagolakkeun cai panas; pinuh pre-koagulasi modul gas kondensasi alat keur ngagolakkeun; alat keur ngagolakkeun suluh biomassa; husus alat keur ngagolakkeun panas runtah; luhur-tekanan éléktroda alat keur ngagolakkeun; alat keur ngagolakkeun éléktromagnétik; pemanasan alat keur ngagolakkeun listrik; fl uidized ranjang alat keur ngagolakkeun; tutuwuhan kakuatan alat keur ngagolakkeun; autoclave sarta kapal tekanan rupa kation fi speci.

HUATAI geus ngadegkeun sistem kualitas internasional ketat, ngadalikeun unggal link ti beuli bahan pikeun prosés téhnologis sarta nyimpen hiji fokus ketat dina kualitas produk, jadi laju fi ed quali pausahaan geus salawasna geus dijaga di 100%. Kusabab ngadegna na, pausahaan geus striving mun ngatur, taat ka scienti fi c inovasi sarta manajemén ketat betah tur terus ngaronjatkeun kasadaran jasa betah tur mancanagara. Terus ngaronjatkeun kualitas layanan, gumantung produksi husus na kaunggulan peralatan canggih pikeun minuhan kabutuhan kantos-ngaronjatkeun konsumén. Produk anu lega disebarkeun di Jepang, Malaysia, Bulgaria, Polandia, Afrika, Wétan Tengah jeung nagara séjén sarta kawasan.

"Utmost kajembaran" nyaeta filsafat bisnis urang, rido ka konsumén, dealers ogé masarakat. Iman belah gunung, HUATAISHARES Sigana maju ka cooperating sareng anjeun!

aaa
sertipikat (3)
sertipikat (4)
sertipikat (5)