Produk Artikel

Specializing dina alat-alat alat keur ngagolakkeun
  • uap alat keur ngagolakkeun
  • Alat keur ngagolakkeun cai panas
  • Organik Panas Carrier alat keur ngagolakkeun

Naha Pilih Us

Specializing Dina Equipment alat keur ngagolakkeun

Huatai pétrokimia Equipment Co., Ltd.

1 (1)
Alat keur ngagolakkeun HTS pétrokimia Equipment Co
Alat keur ngagolakkeun HTS ngawangun hiji koperasi jangka panjang kalayan sababaraha ngarancang institutes ilmiah, kayaning Cina institut panalungtikan batubara Xi'an effect Power Research Institute, Shandong énérgi panas sarta kakuatan listrik ngarancang institut, Tianjin termal kakuatan ngarancang institut ko., LTD. Kitu ogé ngawangun hubungan gawé babarengan nguntungkeun kalayan sababaraha akademi jeung universitas kaasup Tsinghua Universitas, Xi'an Jiaotong Universitas, Harbin Institut Téknologi, Huazhong Universitas Sains jeung Téhnologi, jsb, anu terus nawarkeun téhnologi canggih internasional, nalungtik sarta ngembang hasil ngahontal tingkat canggih efisiensi tinggi termal, tanaga-hemat, produk perlindungan lingkungan, nu mantuan alat keur ngagolakkeun HTS ningkatkeun kakuatan sakabéh greatly sarta nyadiakeun ... 【langkung】
  • gaya perusahaan
  • sertipikasi
  • bisi customer
  • 1 (1)

    panganyarna

    wartos

    • Huatai Co., Ltd. geus diala kualifikasi manufaktur of 7sets keur 10 ton WNS boilers nitrogén uap low ngaliwatan Panawaran

      Huatai Co., Ltd. geus diala kualifikasi manufaktur of 7sets keur 10 ton WNS boilers nitrogén uap low ngaliwatan Panawaran. proyék ieu dilarapkeun ka pemanasan ti pertahanan demarkasi kaler. parusahaan urang Éta panalungtikan teknis na ngembangkeun, produksi, inspeksi kualitas, proje ...

    • Huatai Limited ku Bagikeun Ltd direspon positif kana panggero "salah sabuk na hiji jalan" inisiatif

      Huatai Limited ku Bagikeun Ltd direspon positif kana panggero "salah sabuk na hiji jalan" inisiatif. Cooperate kalawan Sinopec Grup pikeun ngarengsekeun proyek kompleks produksi PVC di Uzbékistan. Pikeun lila, Huatai Co., Ltd. geus diwangun mangrupa imah alat keur ngagolakkeun modern kalawan efisiensi tinggi na ene ...

    • Huatai sarta Rumah Sakit Xinxiang Tengah ngahontal hubungan ramah tur koperasi

      Nyanghareupan perluasan skala médis, Xinxiang rumah sakit sentral mutuskeun pikeun ngawanohkeun boilers panyalindungan uap lingkungan kalayan gas alam salaku suluh, nu utamana dipaké di disinfection sapopoé, olahan, AC sentral, dapur sentral jeung aspék séjén tina rumah sakit. Sakali aya ...

    • The tungku hawa alat keur ngagolakkeun panas dihasilkeun Huatai ieu diangkut ka Xinjiang xinlianxin énergi kimia Co., Ltd.

      Huatai urang panalungtikan téhnologi jeung departemén ngembangkeun, departemén produksi, departemén inspeksi kualitas, departemén jasa proyék jeung departemén séjén cooperate saling, kalawan téhnologi inti kuat, kualitas na-kelas munggaran produk na sistem layanan sampurna, hasil ko ...

    • Warmly ngabagéakeun Professor Li Zhiguang mun Huatai Co., Ltd. pikeun hidayah karya jeung bursa

      Di isuk Désémber 23 2017, Mr. Li Zhiguang, urut dosen Universitas Industrial Harbin, dilongok Huatai Co., Ltd. pikeun hidayah. Dipirig ku Zhao Yunfeng, umum manajer pausahaan, sarta diréktur Tang jeung diréktur Leng of Xinxiang alat keur ngagolakkeun Inspection Institute, maranéhna babarengan vis ...