Rreth nesh

kompani

Henan Huatai petrokimike Equipment Co, Ltd, është e vendosur në nr 271 Huanghe Avenue, Xinxiang City.

HUATAI mban Class një kazan, presioni Class A2 anije licencë prodhim, instalim bojler Klasa II, Retro fi t, licencë mirëmbajtjes të miratuar nga administrata shtetërore e mbikëqyrjes së tregut dhe administrimin e Republikës Popullore të Kinës dhe CE certifikim nga Bashkimi Evropian. HUATAI është fi rst një në rajon për të kaluar ISO 9001 ndërkombëtare të sistemit të cilësisë, ISO 14001 sistemit të menaxhimit mjedisor dhe OHSMS 18001 shëndetit dhe sigurisë në punë të sistemit të menaxhimit certifikim.

HUATAI ka kapital të regjistruar prej 60 milionë juan, që mbulojnë një sipërfaqe prej 55000㎡, sipërfaqe ndërtimi prej 30,000㎡, asetet e përgjithshme të 117 milionë juan dhe ka më shumë se 220 të punësuar, duke përfshirë më shumë se 60 inxhinierë të lartë, inxhinierë, kontabilistë, teknikë dhe punonjës të tjerë me tituj të ndërmjetme dhe të lartë ose profesionale kualifikimet, ata kanë qenë të angazhuar në kazan prodhuese për më shumë se 20 vjet.

SAM_1314
certifikatë (6)
certifikatë (1)

HUATAI ka teknologji të përparuara të prodhimit dhe pajisjeve në industrinë e prodhimit të bojler, procedura strikte dhe të standardizuara të inspektimit. Pajisjet kryesore janë: membrana linjë përpunimi mur, gjarpri përpunimit tub line, tub thread automatike linjë prodhimi, ring gjatësore damar automatike linjë prodhimi saldim, të mëdha pjatë NC kodrina makine, vinç-urë CNC makine shpimit, pjatë tub makine automatike saldim, saldator kryq krahu, ashensor tabelë, automatikisht kthyer platformë, CNC machine, tub CNC lakimi makine, CNC qethur makine, CNC lakimi makine, makine materiale testimi, mikroskop metallographic, X-ray fl aw zbulimin instrumentet, të mëdha trajtimi i ngrohjes furre, MDG50 / 20 urë vinç, 10- 32 t urë vinç, makine vertikale shpimit, torno horizontale, frezë, rëndë makine, rrethore  makine, sandblasting, anti-korrozioni, pikturë dhomë dhe kështu me radhë më shumë se 200 grupe. Sidomos linjë automatike prodhimi i ndërprerë të fl ue tub është fi rst një përdorur në industrinë kazan.

HUATAI ka një gamë të gjerë të talenteve, duke u mbështetur në teknologji dhe pajisje të forta avantazhet gjithmonë lidhje me cilësinë e produktit si jeta e ndërmarrjes. Produktet kryesore janë: WNS Seria naftës-fi gaz kuqe kazan; Seri SZS Oil-fi bojler të gazit të kuqe; Seri YYW Oil-fi gaz të kuqe ngrohjes organike zgarë kazan; Seri DZL shell kazan; SZL seri tub uji bojler; vakum bojler ujit të nxehtë; plotë pre-koagulimit kondensim modul gaz bojler; bojler biomasa karburanti; kazan të veçantë të ngrohjes e mbeturinave; presion të lartë elektrodave bojler; bojler elektromagnetik; bojler elektrik ngrohje; fl uidized bojler krevat; bojler termocentral; autoklavë dhe të enëve nën presion të speci fi kimeve të ndryshme.

HUATAI ka themeluar një sistem të rreptë të cilësisë ndërkombëtare, të kontrolluar çdo lidhje nga blerje materiale për procesin teknologjik dhe për të mbajtur një fokus të rreptë mbi cilësinë e produktit, kështu që kuali fi kuar shkalla e kompanisë ka qenë gjithmonë e mbajtur në 100%. Që nga themelimi i saj, kompania ka qenë përpiqet për të qeverisur, t'i përmbahen shkencor risi fi k dhe të menaxhimit të rreptë në shtëpi dhe vazhdimisht të përmirësojnë ndërgjegjësimin e shërbimit në shtëpi dhe jashtë vendit. Vazhdimisht të përmirësuar cilësinë e shërbimit, duke u mbështetur në prodhimin e specializuar dhe përparësitë e pajisjeve të avancuara për të përmbushur nevojat gjithnjë në rritje të konsumatorëve. Produktet janë të shpërndara gjerësisht në Japoni, Malajzi, Bullgari, Poloni, Afrikë, Lindjen e Mesme dhe vende dhe rajone të tjera.

"Sinqeritet të madhe" është filozofia e biznesit tonë, të sinqertë për klientët, tregtarët, si dhe publiku. Besimi lëviz malet, HUATAISHARES shikon përpara për të bashkëpunuar me ju!

aaa
certifikatë (3)
certifikatë (4)
certifikatë (5)

Send your message to us:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne