Babagan awake dhewe

perusahaan

Henan Huatai Petrochemical Equipment Co., Ltd. dumunung ing No. 271 Huanghe Avenue, Puyang Kutha.

HUATAI ngemu kelas A ketel, kelas A2 prau meksa lisènsi Manufaktur, instalasi ketel kelas II, retro fi t, lisènsi pangopènan disetujoni dening sampurna negara pengawasan pasar lan administrasi Republik Rakyat China lan CE certi fi cation déning Uni Eropah. HUATAI punika fi RST siji ing propinsi kanggo pass ISO 9001 sistem kualitas internasional, ISO 14001 sistem manajemen lingkungan lan OHSMS 18001 kesehatan lan safety komunikasi sistem Manajemen certi fi cation.

HUATAI wis ibukutha kadhaptar saka 60 yuta Yuan, panutup area 55000㎡, bangunan area 30,000㎡, total aset saka 117 yuta Yuan lan wis luwih saka 220 karyawan, kalebu luwih saka 60 engineers senior, engineers, accountants, teknisi lan karyawan liyane karo gelar penengah lan senior utawa profesional kation ing quali, wong wis melu ketel Manufaktur kanggo luwih saka 20 taun.

SAM_1314
certificate (6)
certificate (1)

HUATAI wis teknologi produksi majeng lan peralatan ing industri Manufaktur ketel, tata cara pengawasan ketat lan standarisasi. Peralatan utama: membran line Processing wall, Serpentine line Processing pipe, pipe thread line produksi otomatis, ring longitudinal lapisan produksi baris welding otomatis, gedhe plate NC Rolling mesin, Gantry CNC mesin ngebur, tabung plate welding otomatis, salib lengen welder, angkat Tabel, otomatis ngowahi platform, mesin CNC mesin nglereni, pipe CNC mlengkung, CNC mbathili mesin, CNC mesin, mesin testing materi, mikroskop metallographic, X-ray mlengkung fl aw deteksi instruments, gedhe pawon perawatan panas, MDG50 / 20 Gantry crane, 10- 32 t bridge crane, mesin ngebur vertikal, lathe horisontal, mesin panggilingan, mesin grinding, sawing  machine, Sandblasting, anti-karat, lukisan kamar lan ing luwih saka 200 set. Utamané baris produksi otomatis Utas fl ue pipe punika fi RST digunakake ing industri ketel.

HUATAI wis sawetara saka sudhut talents, nyadari ing teknologi lan peralatan kuwat kaluwihan tansah gati kualitas produk minangka urip ing perusahaan. Produk utama: WNS seri lenga- fi ketel gas abang; SZS seri lenga- fi gas abang ketel; YYW seri lenga- fi gas abang operator panas organik ketel; Seri DZL Nihan ketel; SZL seri pipe banyu ketel; vakum ketel banyu panas; lengkap wis coagulation modul gas kondensasi ketel; ketel bahan bakar damen; khusus ketel panas sampah; dhuwur-meksa elektroda ketel; ketel elektromagnetik; panas ketel elektrik; fl uidized amben ketel; tanduran daya ketel; autoclave lan prau meksa saka macem-macem kation ing speci.

HUATAI wis ditetepake sistem kualitas internasional ketat, ngontrol saben link saka tuku materi kanggo proses teknologi lan tetep fokus ketat ing kualitas produk, supaya tingkat fi ed quali saka perusahaan wis mesthi wis maintained ing 100%. Wiwit diadegaké, perusahaan wis diunggahake kanggo mrentah, bakal kanggo scienti fi c inovasi lan Manajemen ketat ing ngarep lan saya nambah kesadaran layanan ing ngarep lan luar negeri. Terus-terusan nambah kualitas layanan, nyadari ing produksi khusus lan kaluwihan majeng peralatan kanggo ketemu karo kabutuhan ingkang tansah tambah kathah pelanggan. Produk sing digunakake mbagekke ing Jepang, Malaysia, Bulgaria, Poland, Afrika, Timur Tengah lan negara liyane lan wilayah.

"Sakabehe ikhlas" filosofi bisnis kita, tulus kanggo pelanggan, dealers uga masyarakat. Iman gerakane gunung, HUATAISHARES katon nerusake kanggo sama karo sampeyan!

aaa
certificate (3)
certificate (4)
certificate (5)